Konstantan stres na poslu izaziva srčani infarkt i šlog

KONSTANTAN STRES NA POSLU =  srčani infarkt i šlog.

Najveći  neprijatelj čoveka i srca je STRES.On je označen kao  glavni faktor rizika za nastanak  srčanog infarkta i “šloga”,od čega umre oko 2/3 od svih obolelih izjavio je Prof Hadži-Tanović na Kongresu internista Srbije.
U poslednje vreme stres prouzrokovan poslom ( ubrzan tempo rada, kratki rokovi za izvršavanje poslovnih zadataka, nedostatak vremena za pauzu, kratak period godišnjeg odmora, niska zarada i nošenje pelena u nekim fabrikama..) jedan je od glavnih uzroka srčanih oboljenja.

Da vam se nešto loše ne bi dogodilo “lečite se”. Najbolji lekovi nisu u pilulama nego u dobroj šali, pevanju, treniranju…A najvažniji lek kao što znate za svako srce je LJUBAV.

 

View this post on Instagram

 

KONSTANTAN STRES NA POSLU = srčani infarkt i šlog. Najveći neprijatelj čoveka i srca je STRES.On je označen kao glavni faktor rizika za nastanak srčanog infarkta i “šloga”,od čega umre oko 2/3 od svih obolelih izjavio je Prof Hadži-Tanović na Kongresu internista Srbije. U poslednje vreme stres prouzrokovan poslom ( ubrzan tempo rada, kratki rokovi za izvršavanje poslovnih zadataka, nedostatak vremena za pauzu, kratak period godišnjeg odmora, niska zarada i nošenje pelena u nekim fabrikama..) jedan je od glavnih uzroka srčanih oboljenja. Da vam se nešto loše ne bi dogodilo “lečite se”. Najbolji lekovi nisu u pilulama nego u dobroj šali, pevanju, treniranju…A najvažniji lek kao što znate za svako srce je LJUBAV. #srce #infarkt #oboljenje #bolestisrca #pobuna_srbije #pobuna #doktor #sreća

A post shared by Pobuna (@pobuna_srbije) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *