Za službe bezbednosti se obezbeđuju stanovi a za civile amovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pobuna (@pobuna_srbije) on

Svi radnici Srbije će uložiti novac da bi vojnici, policajci i ostali bezbednjaci dobili stanove po ceni od 500 evra za kvadratni metar.

Novac će biti obezbeđen iz sredstava koja će svojim radom stvoriti i zaraditi: prosvetni i medicinski radnici, građevinci, trgovci, čistačice, vozači, portiri, konobari, vulkanizeri, administrativni radnici, pekari, mesari, poljoprivrednici, mašinci… Skupština Srbije usvojila je u maju leks specijalis koji će omogućiti izgradnju stanova za pripadnike vojske, policije i službi bezbednosti po subvencionisanim cenama, ne većim od 500 evra po kvadratnom metru. Do 2020. godine biće izgrađena 5.203 stana i obezbeđeno oko 4.000 porodica čiji članovi rade u službama bezbednosti.

Kada bi gledali koliko su zapravo novostvorene vrednosti pripadnici ovih službi bezbednosti pridodali budžetu, zaključili bi da proporcionalno tome treba da dobiju možda JEDNU CIGLU za svoj rad.

A kada bi gledali koliko smo proizvodnih resursa i stambenih objekata izgubili njihovim lošim radom verovatno bi oni trebali da požure na gradilišta i naprave bar 250.000 stanova za civile.

Svi bezbednjaci imaju beneficirani radni staž za razliku od civila. Većina poseduje službene automobile, niže cene smeštaja u banjama i odmaralištima. Dok civili imaju skuplje gorivo a uskoro i struju, nebezbedne ulice i nebranjene granice.

Civili su gubili kvadrate, imanja i živote zbog korumpiranih policajaca i oficira.

Pre su pred kamerama krali samo belu tehniku, nameštaj, traktore, a sada i stanove. Možda jer su se ugledali na stranačke botove.

Posvećeno svim radnicima koji sanjaju stanove a na javi nose poreske amove.

U Srbiji 30.07.2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *