Vi ste deco ponovo šampioni ljubavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pobuna (@pobuna_srbije) on

Kišoviti Beogradski maraton i ulice Beograda nije obasjalo sunce 14. aprila 2019. godine, ali su zato i ove godine dve zvezde sjajnije od sunca, obasjale sve ulice na trasi polumaratonske trke. Te zvezde su sem ulica ponovo obasjale srca mnogih učesnika maratona.
Milica Knežević i njen dečko su odavno postali svetli simbol našeg vremena i svoje generacije.
Milica je svojom borbom vratila veru mnogim osobama sa invaliditetom da nastave da se bore sa svakodnevnim izazovima. Pokazala nam je svima da granice postoje samo u glavi.
Ove godine je Milica kao i prošle sa svojim dečkom ponovo učestvovala na Beogradskom maratonu u polumaratonskoj trci (21 km). Devojka sa lavljim srcem je uz pomoć svog dečka koji je pravi primer zaštitnika i životnog saputnika, vratila ponovo svima nama veru u ono iz čega je sve i nastalo, VERU U LJUBAV.
Ljubav se ne ispisuje olovkama i naliv perima nego razumevanjem, zajedničkim uspesima i dobrim delima.

Nije bitno vreme koje ste zabeležili jureći ka cilju, nego suštinski rezultat koji se ogleda u beskrajnom razumevanju i bezuslovnoj podršci.
Mi opet ne znamo koji maratonac je najbrže istrčao maraton ili polumaraton ali znamo ko je voleo najviše ovog 14.04.2019. Vi ste ponovo pobedili, VI STE DECO PONOVO ŠAMPIONI LJUBAVI.

ŽIVEO SPORT!
ŽIVELA UPORNOST!
ŽIVELA LJUBAV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *