Shopping mala kod Cvetkove pijace

 

Uz sam Bulevar Kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace, svakog dana od 07-16h otvorena je Shopping mala novi simbol trgovačke i kupovne moći Beograda.
Ukoliko želite da kupite nešto bez garancije, računa i vlasnika, onda je Shopping mala pravo mesto za vas. Radi tek šest meseci a nepravedno je izostavljena iz medija.
Novo Srpsko čudo je bez dinara ulaganja postalo kultno mesto Beograda. A kako osnivači navode postoje indicije da će ovaj projekat zaživeti u celoj Srbiji a mediji više neće moći da kriju uspeh koji su postigli u saradnji za gradskim vlastima, Komunalnom policijom a sve pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije.

Kako kažu prodavci gradska vlast im je obezbedila prostor, komunalna policija nesmetan rad a Vlada Republike Srbije je obezbedila ono najvažnije TRŽIŠTE.
Shopping mala je mesto koje ne zna za rasizam, polnu diskriminaciju, čak nema ni ograničenja što se godina starosti tiče jer svako ima svoju šansu.
Čak i one osobe koje su imale problema sa zakonom ovde imaju šansu za novi početak i resocijalizaciju. A osobe koje i dalje imaju problema sa zakonom ovde imaju šansu za nastavak svog životnog puta i uspon koji je moguć.

Pozabavite se Shopping malom kolege novinari, socijalni radnici i ostali. Možda rešenje za neke probleme budete ovde pronašli.

Posvećeno Milici Panić koja je svoj ukradeni telefon pronašla i ponovo ga kupila u Shopping mali 08.05.2018. godine.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Shopping mala Uz sam Bulevar Kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace, svakog dana od 07-16h otvorena je Shopping mala novi simbol trgovačke i kupovne moći Beograda. Ukoliko želite da kupite nešto bez garancije, računa i vlasnika, onda je Shopping mala pravo mesto za vas. Radi tek šest meseci a nepravedno je izostavljena iz medija. Novo Srpsko čudo je bez dinara ulaganja postalo kultno mesto Beograda. A kako osnivači navode postoje indicije da će ovaj projekat zaživeti u celoj Srbiji a mediji više neće moći da kriju uspeh koji su postigli u saradnji za gradskim vlastima, Komunalnom policijom a sve pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije. Kako kažu prodavci gradska vlast im je obezbedila prostor, komunalna policija nesmetan rad a Vlada Republike Srbije je obezbedila ono najvažnije TRŽIŠTE. Shopping mala je mesto koje ne zna za rasizam, polnu diskriminaciju, čak nema ni ograničenja što se godina starosti tiče jer svako ima svoju šansu. Čak i one osobe koje su imale problema sa zakonom ovde imaju šansu za novi početak i resocijalizaciju. A osobe koje i dalje imaju problema sa zakonom ovde imaju šansu za nastavak svog životnog puta i uspon koji je moguć. Pozabavite se Shopping malom kolege novinari, socijalni radnici i ostali. Možda rešenje za neke probleme budete ovde pronašli. Posvećeno Milici Panić koja je svoj ukradeni telefon pronašla i ponovo ga kupila u Shopping mali 08.05.2018. godine. #pobuna #pobuna_srbija #trgovina #zvezdara #beograd @krik.rs @tamarastojmirov_

A post shared by Pobuna (@pobuna_srbije) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *