41% autobusa GSP-a Beograd bez ispravnog grejanja

U 41% autobusa GSP-a Beograd ne radi grejanje ili radi samo kod vozača.Temperatura u autobusima GSP-a Beograd išla je i ispod nule 29. i 30.11.2018.

Za sve koji poseduju Bus Plus karticu ali i za “švercere” ponovo je počelo GSP zimovanje.
Jedini izvor toplote u pojedinim vozilima jeste para koja šiklja iz usta i noseva putnika ili toplina dotrajalih displeja mobilnih telefona.

Neki će uštedeti jer se GSP Beograd i ove godine potrudio da putnicima obezbedi (u 3D i 6D varijanti) osećaj polarne zime u zatvorenom prostoru.
Karta je jeftinija nego u bioskopu a i “šverc komerc prolazi”. Šalu na stranu prvi dan hladnog talasa ponovo je doneo sa sobom i tradicionalno smrzavanje u autobusima.
Prema istraživanju koje smo i ove godine uradili 29 i 30.11.2018. u 215 vozila GSP-a Beograd, ustanovili smo da u 41% autobusa ne radi grejanje ili radi samo kod vozača. Tramvaji i trolejbusi su hladni u 29% slučajeva.

Vozači su nam rekli da je problem u starosti i dotrajalosti i napominju i ove godine “vama je lako, dve stanice ili jedan krug a mi smo ovde celu smenu” .
Dok se smrzavate u prvom jutarnjem autobusu neka vas greje pomisao da ste srećni što niste vozač koji mora da trpi nisku temperaturu celu smenu a posle smene da trpi i činjenicu dobija nisku platu za svoj rad.

Dragi Beograđani, šaljemo Vam mnogo toplih pozdrava iz hladnog autobusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *